TikTok'da Canlı Yayın Nasıl Yapılır? Canlı Yayın için Gerekenler

TikTok'da Canlı Yayın Nasıl Yapılır? Canlı Yayın için Gerekenler

TikTok da canlı yayın nasıl yapılır? Canlı yayın için gerekenler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu makalemiz tam size göre. Son yılların en gözde uygulamalardan biri olan Tiktok üzerinde de canlı yayın yapılabilmektedir. Fakat TikTok kullanıcılarının canlı yayın açabilmeleri için bazı sınırlamalar getirmiştir. Buna göre eğer 1000Tik Tok takipçiniz bulunuyorsa canlı yayın açabilirsiniz. Bu sayıyı karşılayamıyorsanız Tik Tok canlı yayın açamazsınız sadece video paylaşım özelliklerinden yararlanabilmektesinizdir. Eğer takipçi sayınız 1000 ve üzeri ise uygulama üstünde canlı yayın yapma işaretini göreceksinizdir. Ayrıca TikTok canlı yayın ile para kazanma ve canlı yayın açma işlemleri için 16 yaşından büyük olmanız da istenen başka bir şarttır. Tüm bu istekleri karşıladıktan sonra canlı yayın açabilirsiniz.

Tik Tok Canlı Yayın Nasıl Açılır?
 

TikTok canlı yayın nasıl yapılır diye merak eden kullanıcılar için bu işlemi size detaylı olarak anlatacağız. 


⦁    Tik Tok sosyal medya uygulamasını telefonunuzdan açarak kullanıcı bilgilerinizi doğru bir şekilde girin
⦁    + işaretini gördüğünüz kısma tıklayın
⦁    Ekranın hemen alt kısımlarında göreceğiniz Video ve Canlı (Live) seçenekleri arasında Tik Tok canlı yayın açma için Live olan seçeneğe tıklayın.
⦁    Canlı yayın için bir başlık oluşturmanızı isteyen bölgeye başlığınızı yazarak Live ol seçeneğine tıklayın
⦁    Canlı yayına geçme işleminiz başlayacaktır.


Tik Tok Canlı Yayın Açma Faydaları


TikTok diğer sosyal medya uygulamalarına göre canlı yayın açma özelliğini kullanıcılar için daha etkin bir hale getirmektedir. Örneğin; kullanıcılar Tik Tok canlı yayın açma ile para kazanma olanaklarını arttırabilmektedir. Canlı yayın esnasında diğer kullanıcılardan gelen sanal hediyeleri daha sonra paraya çevirmek mümkündür. Fakat kullanıcı 18 yaşından büyük ise takipçileri onlara sanal hediye gönderebilmektedir. 


TikTok uygulaması üzerinden takipçi sayılarınızı, beğeni ve izlenme oranlarınızı arttıracak daha verimli bir sosyal medya hesabına sahip olma avantajları sunan TikTok takipçi, Tik Tok beğeni ve Tik Tok izlenme satın al paketlerimizden faydalanmak için ana sayfa üzerinde yer alan paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm sorular için 7/24 canlı destek hattımıza başvurabilirsiniz. Uygulamalara gelen yeniliklerden haberdar olmak için takipte kalın.